Manu Wajib Sahur

Menu sahur yang wajib ada masa bersahur adalah telur masin, ikan masin, ikan bilis goreng dan telur mata letak kicap Simple tapi sudah memadai buat tekak diterima dan buat perut tidak memulas Hari ni goreng Ikan bilis lobak masin memang sedap Ini diantara menu mak di kampung yang sedap dan selera makan untuk bersahur Ikan…

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Perbezaan Kaloi Jantan dan Kaloi Betina

Ikan kaloi ni senang je nak kenal jantan dan betina Macam mana nak tahu ikan kaloi ni betina atau jantan?  Nampak tak? ada bonggol je kat atas kepala tu, semestinya jantan la Bagaimana pula nak  kenal kaloi betina ? Berlawanan dengan si kaloi jantan, kalau si jantan ada bonggol si kaloi betina mulutnya merah pakai…

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Nasi Daging

Nasi Daging mmmm sedapnya tengok dalam MHI pagi ni, tak pernah rasa pun.  Rasa macam nak try buat tapi tapi…buat nasi lemak pun kadang tu bersukat sukat ahahhaha memang fail Nampak macam mudah je dia orang masak  tang sendiri buat bila tak jadi boleh stress tau Resepi Nasi Daging Banyak sangat Resepi Nasi Daging Google…

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Mee Goreng Telur Mata

Menu Breakfast En Abang bawa bekal pagi ni, request telur mata lebih, daging lebih mee pun lebih hope habis la nanti Mee Goreng ni kalau pagi-pagi makan mau cepat nak melabur je, bukan apa mee ni ada campuran kapur jadi sesiapa perut tak tahan boleh memulas I ada gastrik tapi bedal je sekali sekala, rugi…

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Sport Camera untuk dijual

Sport Camera EZVIZ S1 Waterproof  Sesiapa yang berminat  boleh email yana.ag85@gmail / contact form. Sangat berbaloi! kondisi 10/10 Serius buyer ok!  RM499 (  Tidak termasuk memori card ya! ) 16MP DSLR Level Image and G-sensor with GPS, Wifi and Bluetooth 4.0  harga masih boleh bawa berbincang, boleh runding!  sampai jadi insyAllah sangat berbaloi baloi. Boleh Email Azie untuk harga…

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"