cooking

Resepi Gulai Ikan Keli

Assalamualaikum salamĀ  Ramadan kesebelas Teringin nak makan gulai ikan sembilang, tapi ikan sembilang kan susah nak cari jadi ganti dengan ikan keli ja la, rupa lebih kurang rasa pun lebih kurang juga Gulai Ikan Keli Campur Terung Bahan bahan Ikan keli – campur dengan serbuk kunyit untuk hilangkan bau hanyir ikan Terung Bulat Bawang putih,… Read More Resepi Gulai Ikan Keli

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diaries

Winter di Hokaido, Japan

Assalamualaikum Kenangan main snow last year bersama Abang sejuk tak terkata tapi tetap gigih buat snow man, naik cable car untuk sampai ke atas Mt.Moiwa Ni kat atas Mt. Moiwa cantik sangat pemandangannya Kita sibuk buat snow man, snow women dan anak anak snow dia dok buat apa ntah la ni hehhehe, gambar dah minta… Read More Winter di Hokaido, Japan

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diaries

Travel Cooker Semasa Travel

Travel cooker ni sebenarnya macam periuk nasi la tapi jenis portable easy to use, smaller version dari yang biasa senang nak carry pergi mana-mana Memudahkan korang yang nak pergi travel boleh masak-masakĀ  macam main pondok pondok hehhehe Harga tak ingat dah berapa RM bawa pada 100 rasanya beli online, saya guna dari brand VR John… Read More Travel Cooker Semasa Travel

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"