cooking

Cara Masak Patin Tempoyak Sedap dan Simple

Sedapnya kalau balik kampung mesti dapat merasa Patin Tempoyak ni Seperiuk mak masak hirup sampai kenyang, Patin ni ada cara nak masak sedap, Mula dari siang ikan, cara basuh dan cara masak Azie bab masak memang fail bab makan memang win hihihi Patin tempoyak simple dan sedap bahannya hanya cili api kunyit hidup, ┬ádan garam… Read More Cara Masak Patin Tempoyak Sedap dan Simple

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
kecantikan, Kesihatan

Resepi Jus Detoks

Strawberry Carrot Secawan Air Strawberry dan Carrot satu cawan air kemudian blend sehingga hancur, kalau nak minum terus macam tu pun tak pe nak tapis pun tak pe Tak perlu letak gula sebab rasanya dah sedap manis dan masam Ikut saya terus minum tak perlu tapis dah, teguk dan telan chop baca la doa dulu… Read More Resepi Jus Detoks

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

Sunlight Pencuci Pinggan Mangkuk

Banyak banyak pencuci pinggan ini yang paling terkesan pada hati perasaan dari brand sunlight, mana tidaknya setitik dua titik dah bersih Kalau jenis pinggan periuk belanga berminyak memang sukar nak basuh dengan minyak lendir tu kan, zipzap dengan sunlight dah bersih Wangi pun wangi sunnlight ni, selalu kalau beli suka yang lemon tapi dah tak… Read More Sunlight Pencuci Pinggan Mangkuk

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
cooking

Resepi Miang Kham

Tak boleh tahan tengok orang asyik cakap sedap sedap miang kham ni, nak beli tak tahu kat mana jadi salin resepi dulu balik kampung nanti nak buat juga sebab belakang rumah mak memang penuh dengan pokok daun kaduk ni Daun kaduk juga mengandungi banyak khasiat boleh refer entry lama Khasiat Daun Kaduk Cantik cantik daun… Read More Resepi Miang Kham

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"