Aziewan.com

Agar-Agar Simple

Hai. dah masuk waktu Asar dah ni. hari ni masak awal sebab malam ni nak keluar beli barang dapur.

Sekarang ni up entri guna phone je. malas nak on lappy. Tadi buatkan suami agar-agar merah pandan untuk dia.Agar-agar

Salah satu menu air tangan saya yang paling dia suka. Simple je tapi sudah cukup jika dapat mengembirakan hati suami.

 

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

14 thoughts on “Agar-Agar Simple

    1. nak ke suri heeheheh. dah habis dahhh. suami makan banyak sangat.

      Warna oren tak pernah buat lagi. Suri buat yang milo susu mesti sedap. anak suri mesti suka.

        

    1. Papa mifz. simple sangat buatnya. Rasanya pun sedap. Hanya sepaket agar2, gula, pati ros dan daun pandan je.

      Papa mifz pun boleh buat untuk mifz dan wife.

        

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *