info, Kampung Halamanku

Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Khasiat pokok Mulberry? Ada ke yang pernah tengok pokok Mulberry dan buahnya? Kalau masak lagi merah gelap sebenarnya, try rasa mmmmm masam je lagi mungkin muda lagi Pokok Mulberry ni selain buahnya boleh dimakan daunya juga turut ada banyak kegunaan lebih kurang macam pokok bunga raya Buah Mulberry ni ada vitamin c danĀ  antioxidant /melambatkan… Read More Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Kampung Halamanku

Kelapa muda mengamit memori masa kecil

Makan isi kelapa guna sudu buatan sendiri, teringat kat arwah abah, buat sudu guna kulit kelapa tu Dah siap minum air kelapa, sebelum nak belah abah akan buat sudu guna kulit kelapa, feeling guna sudu kulit kelapa sangat best tak tahu nak ungkap dengan kata kata AllahuAkhbar indahnya memori masa kecil Bila abah tiada memori… Read More Kelapa muda mengamit memori masa kecil

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Lirik Lagu Melayu

Lirik Lagu Rockstar Junior Arian dan Andra

Comel sungguh la anak anak tomok ni kan cerdik pula tu, pandai pula nyanyi sampai acik pun suka lagu ni hihikhkkk Lalalala lalalalala lalalala Rockstar Junior 12345 ini adalah satu cerita Aku dan dia 6789 dan 10 memang riuh dan juga kecuh sampai berpeluh   oooooo oooooo… Berlarilah kejar cita citamu oooooooo oooooo… Ayah dan… Read More Lirik Lagu Rockstar Junior Arian dan Andra

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Lirik Lagu Melayu

Lirik Lagu-OST Titian Cinta-Asfan Shah

Di saat saling mengenali Ku tahu cinta mu memanggil Dalam perasaan yang tak, kau dengari   Lambaian mu di dalam mimpi Bayangan senyum bidadari Indah segenap rasa tak terbagi   Belah lah jasad ku Tirai kenangan ku Pasti akan kau jumpa Api cinta menyala   Hingga akhir nafas ini Sayang sampai akhir pasti Cintaku tersimpul… Read More Lirik Lagu-OST Titian Cinta-Asfan Shah

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"