Aziewan.com

Bag Jeans Handmade

handmade bag 2

Handmade Bag dari seluar jeans suami yang lusuh dan dah koyak rabak, nak buang macam tu sayang pula. Tempoh hari ada tertengok dalam youtube cara buat beg dari seluar jeans terpakai. Nampak mudah je time mengunting tu nak menjahit alahai macam terkial2 sikit sebab saya jahit tangan je.

Bahan-bahan untuk menghasilkan Bag Jeans

  • Seluar Jeans Terpakai
  • Kain Bawal – dijadikan alas dalam beg dan ikatan Reben
  • Benang dan Jarum
  • Gunting

Gambar kat bawah ni baru 90% siap, 10% tu tunggu malam nanti baru buat. La ni minda tak berapa nak fokus macam2 nak kena fikir dari A To Z.

hangmade bag

Boleh la kan, percubaan pertama dari hasil jahitan tangan. Kalau jahitan dari mesin lagi kemas hasilnya. Nanti saya nak cuba pakai bila keluar nanti. Banyak urusan saya nak uruskan start khamis ini.

 

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

9 thoughts on “Bag Jeans Handmade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *