Melukis Kereta Menggunakan Paint

Buat Header Guna Paint

Alhamdulillah kesihatan dan mood semakin baik. Saya memang minat melukis ni, kalau ada masa saya suka gunakan paint untuk melukis tak kira la! kalau mood tu mai, macam-macam yang saya lukis. Tapi tak la cantik mana pun

Header Blog

Paint + Photoscape dan Photoshop 

 

cropped-Aziewan-header.png

header121234...

Header terbaru dari saya, sebelum ni ada lukis gambar kereta lukis kereta guna paint

Cantik ke tidok? bakat terpendam lukisan kanak-kanak riang!

Kalau nak cantik lagi boleh guna Photoscape dan Photoshop macam-macam kita boleh hasilkan, tak kira nak buat header atau lukis orang ka, nak lukis doodle pun ada.

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

13 thoughts on “Buat Header Guna Paint

 1. @ Myra suami saya memang kalau bersuara, mak aiiiii! sentap tapi sayang sangat2 kat dia hihii. Minat melukis pastu dah jadi hobi myra. Ala myra godek2 je paint tu jadi punya.

    

 2. tu saya masuk2 aik mana pergi kereta merah sudah ilang kah heee. oklah cantik juga..saya ada komen kt akuarium tu..cuba cek hee..

  agaknya pasni nak tukar lagi tak letak pic admin nd suami. kan comel2 gitu

  pst..8.05 dah lapor diri hii..dh bangun pun..

    

 3. kira azie pandailah juga kalau saya memang kematu sungguh hee..tahniah sb jimat dari siruh org buatkan tentu kena keluarkan rm.btw pilihan masing2kan ada suka hasil buatan tangan org lain ..ada selesa lakar sndri..

  asal suka blh jer teruskan 🙂

    

 4. Salam Suri, hihiii, ada mood bertukar la header. Ermm kalau ada budget memang teringin nak upah orang buat header Aziewan.com ni. tak la pandai sangat pun sikit2 boleh la, godek2 paint tu je la hasilnya. tak Berapa nak kreatif.

  Nak letak gambar saya dan suami kat header rasanya tak kot sebab segan.

    

 5. Di PC sya dah diinstall photoshop juga namun saya belum bisa menguasainya, jadi semangat kembali buat belajar photoshop agar bisa buat header secantik itu

    

  1. Waalaikumussalam, Boleh kalau selalu praktis. Ala! saya letak word je pastu edit gambar kucing jadilah header, awak pun boleh. Try buat dulu.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *