Diaries, info

Cara nak login WordPress Website

Pernah tak ada masa tu kita akan rasa blurrr, bukan blur sikit sikit blur tahap paling dasyat ahahahha

Lupa pasword nak log in blog ni sebab semalam gatai sangat  clear history sampai active login pun sekali aahhaha mendapat la posword disappear

Tapi macam biasalah kalau dah blur tu tekan la apa pasword pun tetap tak betul padahal pasword simple  gila ahahhaa dasyat sungguh bila mai blur

Macam biasa email kat serverfreak minta pasword sebelum tukar pasword sendiri

Begitulah tahap mereput bila mai ahahahhah dasyat

Saya guna theme blog ni tak ada login /logout jadi kadang tu nak cari log wordpress pun susah nak buat sendiri guna code tak berani kadang salah coding harulah themes blog ni kacau bilau/lari setting ahahhaha satu lagi malas pening-peningkan kepala

Cara nak login WordPress Website

Rupanya senang ja hanya masukkan link blog/wp-admin pop up  terus menu login ooooo bagus juga kadang benda yang kita tak tahu dan baru tahu ni lagi berkesan dan mudah ingat

p/s :- Macam tu juga dalam hidup ni lagi banyak cabaran dan dugaan lagi banyak kita merasa kemanisan

Ada yang tanya blog Aziewan.com admin berapa orang?

Saya sorang ja admin blog ni wan tu babysayang tak ada kena mengena ‘tak ambil pot hal blog’ kiranya Azi is admin dan wan  is husband dalam kehidupan iaitu Syurga saya

ni haaa my Babysayang saya sila jangan muntah hijau k, hangpa pun pakat ada babysayang kan kan kan ahahahahh so jangan kecam hikhiksss

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *