Aziewan.com, info

Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Jika korang lahir atau ada family yang hari lahir pada bulan December dan tarikh tersebut sesuai waktu terluang anda Apa kata bawa orang tersayang pada hari istimewa mereka ke Zoo Negara, boleh claim tiket free tau, pada tarikh lahir korang/mereka 1hb to 31hb December 😉 My Birthday & Anniversary kongsi tarikh yang sama dalam bulan… Read More Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Aziewan.com

Pucuk Daun Kari sebagai ulam

Kenal ke dengan daun Kari? Abang kami nasib baik kenal daun kari ni kalau tak pengsan 44 kali la. Biasalah lelaki ni malas nak ambil tahu bab-bab dapur tapi rajin sikit-sikit tu ok dah. Nak cerita pasal daun kari ni memang selalu orang letak dalam bahan tumisan kari kan, tak letak macam ada sedikit kekurangan,… Read More Pucuk Daun Kari sebagai ulam

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Aziewan.com

Check Kelajuan Blog- Page Speed Insights

Google Developers – Page Speed Insights Blog berat nanang, open guna desktop ok sikit tapi cuba open guna mobile bercinta la nampaknya. Dekstop Speed – 65/100 Mobile Speed – 56/100 Harus try n error, almaklumlah tak berapa nak pandai bab-bab ni, kat situ page speed insight dah should fix apa yang patut dibuat, i is jenis… Read More Check Kelajuan Blog- Page Speed Insights

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Aziewan.com

Barangan Kucing Second Hand

Perkakas barangan second hand kucing, ada sesiapa yang berminat boleh contact melaui contact us di ruangan blog k. Sebenarnya sayang nak letgo tapi lagi sayang kalau dibiarkan macam tu je kan, semua barang ni saya beli masa pertama kali saya pelihara my putih. Putih  dah tak da so better saya let it go let it… Read More Barangan Kucing Second Hand

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"