Diy Items

Pin Tudung Mesra Pengguna

Masalah pin tudung cepat hilang ni biasa berlaku kat kaum hawa kan, kaum Adam ada juga ka? mmmmm Hari ni beli sebundle esok tinggal satu ja, hilang pi mana pi mana pun tak tau, Ajaib sungguh lah! Tapi bila kita tak seru coihhh ada je kat sudut sana la, atas meja la haishhh! kadang-kadang tercucuk… Read More Pin Tudung Mesra Pengguna

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items, info

Dapatkan Perabot Murah dengan Mudah

Online meja kopi di Bagustore RM99 WOW! memang dah lama mencari design meja kopi modern dan simple macam ni, agak berat dan stabil kebetulan dapat harga promo. Result bila dah siap pasang memang puas hati berbaloi sangat dengan harga Kerusi untuk workstation soft and simple denga harga promo Macam-macam kelengkapan yang ada di bagustore ni… Read More Dapatkan Perabot Murah dengan Mudah

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Lifestyle – Shenzen

Hashtags throwback gambar Abang pergi Training di Shenzen, China. Bila view negara orang semua nampak cantik-cantik alahaiii bila nak merasa jalan oversea ni. Next time tolong bawa kami tapi tak mau naik kapal torobang, seriau + kecut urat perut! bawa naik tongkang pun jadilah! lawak hambar. Tempat Training Replica Eiffel Tower Shenzen, China Ingat kan… Read More Lifestyle – Shenzen

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Birthday, Diy Items, Pengikat Kasih Suami dan Isteri

Selamat Ulang Tahun Cinta

Suprised!!!!! for my Abang sayang Sila muntah ye uwargggggghhh!!! Lirik Lagu “Selamat Ulang Tahun Cinta” Ingin saja ku berikan Segala yang kau impikan Mimpi yang sering kau katakan Namun ku punya batasan Kau teristimewa Kaulah penyeri dunia Engkaulah segalanya BAGI KU! Ku tak punya wang berjuta Apa ntah lagi istana Untuk dijadikan hadiah Agar kau… Read More Selamat Ulang Tahun Cinta

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Diy Kotak Limau Jadi Cantik

Biasanya lepas je Raya Cina harus banyak kotak limau kat rumah ni. Kotak limau ni jenis yang tebal dan cantik, nak buang sayang la pula sebab kotak ni jenis yang berkualiti dan keras. Boleh je tak nak balut terus letak barang, tapi tak cantik la pula kan. Bahan ¬†yang diperlukan semua simple je. Kotak limau… Read More Diy Kotak Limau Jadi Cantik

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"