Diy Items

Diy Bekas Wangian Potpurri

Diy botol kaca terpakai menjadi bekas yang cantik untuk diisi dengan wangian potpurri yang dibeli dikedai atau yang diproses sendiri Saya menggunakan botol sos spagetti, pada mulanya siap basuh ingat nak buang tapi kan rasa sayang la pula, banyak kali dah nak buang ehhhh! buang ja la buat semak ja! ehh!!! buang la ehh! last-last… Read More Diy Bekas Wangian Potpurri

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Diy Seluar Jeans Lama

Dalam almari dah tak muat nak simpan, nak kasi kat orang segan sebab dah pakai kan walaupun sekali dua kali je, pernah kami pakai tapi abang cakap tak yah la macam lelaki sayang pakai ahahhaa, dah tu tak kan nak simpan buat semak almari je Size Jeans masa perut abang tak maju lagi now dah… Read More Diy Seluar Jeans Lama

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Pin Tudung Mesra Pengguna

Masalah pin tudung cepat hilang ni biasa berlaku kat kaum hawa kan, kaum Adam ada juga ka? mmmmm Hari ni beli sebundle esok tinggal satu ja, hilang pi mana pi mana pun tak tau, Ajaib sungguh lah! Tapi bila kita tak seru coihhh ada je kat sudut sana la, atas meja la haishhh! kadang-kadang tercucuk… Read More Pin Tudung Mesra Pengguna

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items, info

Dapatkan Perabot Murah dengan Mudah

Online meja kopi di Bagustore RM99 WOW! memang dah lama mencari design meja kopi modern dan simple macam ni, agak berat dan stabil kebetulan dapat harga promo. Result bila dah siap pasang memang puas hati berbaloi sangat dengan harga Kerusi untuk workstation soft and simple denga harga promo Macam-macam kelengkapan yang ada di bagustore ni… Read More Dapatkan Perabot Murah dengan Mudah

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"