Diy Items

Diy Seluar Jeans Lama

Dalam almari dah tak muat nak simpan, nak kasi kat orang segan sebab dah pakai kan walaupun sekali dua kali je, pernah kami pakai tapi abang cakap tak yah la macam lelaki sayang pakai ahahhaa, dah tu tak kan nak simpan buat semak almari je Size Jeans masa perut abang tak maju lagi now dah… Read More Diy Seluar Jeans Lama

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Pin Tudung Mesra Pengguna

Masalah pin tudung cepat hilang ni biasa berlaku kat kaum hawa kan, kaum Adam ada juga ka? mmmmm Hari ni beli sebundle esok tinggal satu ja, hilang pi mana pi mana pun tak tau, Ajaib sungguh lah! Tapi bila kita tak seru coihhh ada je kat sudut sana la, atas meja la haishhh! kadang-kadang tercucuk… Read More Pin Tudung Mesra Pengguna

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items, info

Dapatkan Perabot Murah dengan Mudah

Online meja kopi di Bagustore RM99 WOW! memang dah lama mencari design meja kopi modern dan simple macam ni, agak berat dan stabil kebetulan dapat harga promo. Result bila dah siap pasang memang puas hati berbaloi sangat dengan harga Kerusi untuk workstation soft and simple denga harga promo Macam-macam kelengkapan yang ada di bagustore ni… Read More Dapatkan Perabot Murah dengan Mudah

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Lifestyle – Shenzen

Hashtags throwback gambar Abang pergi Training di Shenzen, China. Bila view negara orang semua nampak cantik-cantik alahaiii bila nak merasa jalan oversea ni. Next time tolong bawa kami tapi tak mau naik kapal torobang, seriau + kecut urat perut! bawa naik tongkang pun jadilah! lawak hambar. Tempat Training Replica Eiffel Tower Shenzen, China Ingat kan… Read More Lifestyle – Shenzen

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"