Diy Items

Lifestyle – Shenzen

Hashtags throwback gambar Abang pergi Training di Shenzen, China. Bila view negara orang semua nampak cantik-cantik alahaiii bila nak merasa jalan oversea ni. Next time tolong bawa kami tapi tak mau naik kapal torobang, seriau + kecut urat perut! bawa naik tongkang pun jadilah! lawak hambar. Tempat Training Replica Eiffel Tower Shenzen, China Ingat kan… Read More Lifestyle – Shenzen

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Birthday, Diy Items, Pengikat Kasih Suami dan Isteri

Selamat Ulang Tahun Cinta

Suprised!!!!! for my Abang sayang Sila muntah ye uwargggggghhh!!! Lirik Lagu “Selamat Ulang Tahun Cinta” Ingin saja ku berikan Segala yang kau impikan Mimpi yang sering kau katakan Namun ku punya batasan Kau teristimewa Kaulah penyeri dunia Engkaulah segalanya BAGI KU! Ku tak punya wang berjuta Apa ntah lagi istana Untuk dijadikan hadiah Agar kau… Read More Selamat Ulang Tahun Cinta

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

Diy Kotak Limau Jadi Cantik

Biasanya lepas je Raya Cina harus banyak kotak limau kat rumah ni. Kotak limau ni jenis yang tebal dan cantik, nak buang sayang la pula sebab kotak ni jenis yang berkualiti dan keras. Boleh je tak nak balut terus letak barang, tapi tak cantik la pula kan. Bahan ¬†yang diperlukan semua simple je. Kotak limau… Read More Diy Kotak Limau Jadi Cantik

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items, info

Perangkap Lipas Dalam Kereta

Inilah perangkap serangga seperti lipas dan seangkatan dengannya, Banyak sungguh berkeliaran dalam kereta, itulah makan dalam kereta sangat shuben kata kat kita, ehhhh ehhh ehhhh! abang tak makan dalam kereta ke selama ni, dok makan goreng pisang, kopok leko tu i sorang je ke? hikhikhhh ambik kita pekena cantik! punya kat shuben kita ahahhhaha Memang… Read More Perangkap Lipas Dalam Kereta

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Diy Items

DIY Jubah Menjadi Blouse

Hai! pada yang terbaca entri saya kali ini. saya cuba m’DIY kan jubah lama saya menjadi blouse.¬†Hasilnya sangat cantik pada pandangan mata saya. Inilah masalah saya :- Baju tak ada nak pakai ni? Baju ni dah selalu sangat pakai? Tak sesuailah baju ni? Idea ni datang semasa dok belek2 baju dalam bilik. Mata terkebil2 pada… Read More DIY Jubah Menjadi Blouse

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"