info

Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Jika korang ada family yang hari lahir jatuh pada bulan december dan tarikh tersebut sesuai waktu terluang korang Apa kata bawa orang tersayang pada hari istimewa mereka ke Zoo Negara, boleh claim tiket free tau, pada tarikh lahir korang/mereka 1hb to 31hb December 😉 Zirafah pak leher perlong Pada  tarikh lahir dalam bulan december boleh… Read More Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Khasiat Jantung Pisang

Uitttt sedap tau jantung pisang cicah sambal belacan tapi harus rebus terlebih dahulu Selain dijadikan ulam mentah., sedap buat masak lemak kuning dan putih Tak semua jantung pisang boleh dijadikan ulam tau, sebab ada yang sangat pahit dan memang tidak sesuai dimakan Khasiat jantung pisang Anti penuaan/awet muda Mencegah kanser Membakar lemak kolestrol Anti stress… Read More Khasiat Jantung Pisang

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

iFlix- Sponsored by Samsung

Republish Kami dapat melanggan secara percuma selama 6 bulan sponsored voucher dari samsung www.samsung.com/my/iflix Best sebenarnya iflix ni sebab banyak movie, drama tv show, kartun boleh tonton Tak rugi bagi sesiapa yag nak melanggan   Harga langganan iflix di Malaysia:- Bulanan- RM10 – 5 peranti Setahun RM96 (RM 8 sebulan) – 5 peranti Harga Langganan… Read More iFlix- Sponsored by Samsung

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kampung Halamanku

Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Khasiat pokok Mulberry? Ada ke yang pernah tengok pokok Mulberry dan buahnya? Kalau masak lagi merah gelap sebenarnya, try rasa mmmmm masam je lagi mungkin muda lagi Pokok Mulberry ni selain buahnya boleh dimakan daunya juga turut ada banyak kegunaan lebih kurang macam pokok bunga raya Buah Mulberry ni ada vitamin c dan  antioxidant /melambatkan… Read More Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"