cooking, info

Air Lemon Asam Boi Ubat Batuk yang Berkesan

Selamat petang nak bagi tau jika ada sesiapa batuk berlarutan dan memang susah nak baik better cubalah air lemon campur asam boi, kalau boleh janganlah  letak gula sebab asam boi tu dah ada rasa manis masin dan masam Try buat untuk suami ALHAMDULILLAH semakin berkurangan batuknya. Mana larat kot nak makan ubat batuk sentiasa risau… Read More Air Lemon Asam Boi Ubat Batuk yang Berkesan

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

Penyedut Minuman Berbahaya

Assalamualaikum Salam Weeekend Credit pic.Google Kawan kawan berhati hati dengan penyedut minuman iaitu straw, sebelum nak nak guna make sure dalam dan luaran straw tu terhindar dari sebarang kotoran sebaiknya basuh dulu sebelum guna k Mula mula saya buat tak endah apa yang suami pesan sebab ambil mudah, hari tu terkena kat diri sendiri, rajin… Read More Penyedut Minuman Berbahaya

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Jika korang lahir atau ada family yang hari lahir pada bulan December dan tarikh tersebut sesuai waktu terluang anda Apa kata bawa orang tersayang pada hari istimewa mereka ke Zoo Negara, boleh claim tiket free tau, pada tarikh lahir korang/mereka 1hb to 31hb December 😉 My Birthday & Anniversary kongsi tarikh yang sama dalam bulan… Read More Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Khasiat Jantung Pisang

Uitttt sedap tau jantung pisang cicah sambal belacan tapi harus rebus terlebih dahulu Selain dijadikan ulam mentah., sedap buat masak lemak kuning dan putih Tak semua jantung pisang boleh dijadikan ulam tau, sebab ada yang sangat pahit dan memang tidak sesuai dimakan Khasiat jantung pisang Anti penuaan/awet muda Mencegah kanser Membakar lemak kolestrol Anti stress… Read More Khasiat Jantung Pisang

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"