info

Pertama Kali Rasa Buah Markisa

Pengalaman pertama kali merasa Buah Markisa atau dengan nama lain passion Fruit Terasa nak merasa buah ni entah la kenapa? mungkin dah ada depan mata kot bedal je la kan Sebelum makan memang akan search tentang khasiat Buah Markisa ni? Diantara khasiat dan manfaatnya memang banyak tapi kami list kan yang patut je la kan… Read More Pertama Kali Rasa Buah Markisa

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

Minuman Susu Kultur CALPIS Baik untuk Kesihatan

Selalu kan kalau tak berapa sihat ni akan cari minuman isotonik Sebab kesihatan tak mengizinkan so cari minuman lain untuk beri energy kasi power kuat macam LION Sedap rupanya minuman susu kultur CALPIS ni Pertama kali rasa dah jatuh cinta, rasa susu yang berperisa tapi tidak terlalu manis Beli perisa anggur sebotol kecil yang 350ml… Read More Minuman Susu Kultur CALPIS Baik untuk Kesihatan

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

Buah Kecapi? Buah Sentul? Sejenis Buah sukar dijumpai

Buah kecapi? Kalau gendang gendut tali kecapi kenyang perut suka hati  pernah la dengar!!!ahahhaha Ohhh! buah kecapi ni sebenarnya buah yang ku idam idamkan Buah sentul/ kecapi  –  Negara Filipina panggil santol merupakan  pokok herba yang mereka jadikan ubat Buah Kecapi Kenyang perut suka hati Cara makan ada dua cara, ada yang makan isi putihnya… Read More Buah Kecapi? Buah Sentul? Sejenis Buah sukar dijumpai

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"