info

Penyedut Minuman Berbahaya

Assalamualaikum Salam Weeekend Credit pic.Google Kawan kawan berhati hati dengan penyedut minuman iaitu straw, sebelum nak nak guna make sure dalam dan luaran straw tu terhindar dari sebarang kotoran sebaiknya basuh dulu sebelum guna k Mula mula saya buat tak endah apa yang suami pesan sebab ambil mudah, hari tu terkena kat diri sendiri, rajin… Read More Penyedut Minuman Berbahaya

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Aziewan.com, info

Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Jika korang lahir atau ada family yang hari lahir pada bulan December dan tarikh tersebut sesuai waktu terluang anda Apa kata bawa orang tersayang pada hari istimewa mereka ke Zoo Negara, boleh claim tiket free tau, pada tarikh lahir korang/mereka 1hb to 31hb December šŸ˜‰ My Birthday & Anniversary kongsi tarikh yang sama dalam bulan… Read More Tiket Free Masuk Zoo Negara untuk December Birthday

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Khasiat Jantung Pisang

Uitttt sedap tau jantung pisang cicah sambal belacan tapi harus rebus terlebih dahulu Selain dijadikan ulam mentah., sedap buat masak lemak kuning dan putih Tak semua jantung pisang boleh dijadikan ulam tau, sebab ada yang sangat pahit dan memang tidak sesuai dimakan Khasiat jantung pisang Anti penuaan/awet muda Mencegah kanser Membakar lemak kolestrol Anti stress… Read More Khasiat Jantung Pisang

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

iFlix- Sponsored by Samsung

Republish Kami dapat melanggan secara percuma selama 6 bulan sponsored voucher dari samsung www.samsung.com/my/iflix Best sebenarnya iflix ni sebab banyak movie, drama tv show, kartun boleh tonton Tak rugi bagi sesiapa yag nak melanggan   Harga langganan iflix di Malaysia:- Bulanan- RM10 – 5 peranti Setahun RM96 (RM 8 sebulan) – 5 peranti Harga Langganan… Read More iFlix- Sponsored by Samsung

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kampung Halamanku

Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Khasiat pokok Mulberry? Ada ke yang pernah tengok pokok Mulberry dan buahnya? Kalau masak lagi merah gelap sebenarnya, try rasa mmmmm masam je lagi mungkin muda lagi Pokok Mulberry ni selain buahnya boleh dimakan daunya juga turut ada banyak kegunaan lebih kurang macam pokok bunga raya Buah Mulberry ni ada vitamin c danĀ  antioxidant /melambatkan… Read More Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Khasiat Pokok Dukung Anak/ Amin Buah

Ada yang kenal ke dengan pokok ni, selalu kalau cabut rumput mesti ada je pokok ni kan hidup merata-rata Tumbuh subur di atas tanah, dalam pasu,celah longkang dan ikut sukahati nak tumbuh kat mana Saya panggil pokok Amin Buah? Ada juga yang panggil Pokok Dukung Anak? Nama saintifik : Phyllanthus Niruri dari keluarga Eurphorbiaceace Pokok… Read More Khasiat Pokok Dukung Anak/ Amin Buah

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Melancarkan Aliran Darah dengan Selipar

Fungsi Tapak Kaki pada kesihatan Nak kongsi sikit tentang pemakaian selipar boleh melancarkan aliran darah di bawah tapak kaki Nampak biasa je kan tapi kesannya sangat luar biasa tau, Selipar toilet a.k.a selipar jepun tapi memang beli untuk pakai di dalam rumah sahaja Bangun je pagi tu sebaiknya sarung je selipar ni Ianya dapatĀ  lancarkan… Read More Melancarkan Aliran Darah dengan Selipar

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"