info

Sunlight Pencuci Pinggan Mangkuk

Banyak banyak pencuci pinggan ini yang paling terkesan pada hati perasaan dari brand sunlight, mana tidaknya setitik dua titik dah bersih Kalau jenis pinggan periuk belanga berminyak memang sukar nak basuh dengan minyak lendir tu kan, zipzap dengan sunlight dah bersih Wangi pun wangi sunnlight ni, selalu kalau beli suka yang lemon tapi dah tak… Read More Sunlight Pencuci Pinggan Mangkuk

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info

Rebate Voucher Aeon Jusco

Nasib baik la dok belek email lama ni minta collect voucher, ikutkan malas tapi¬†¬†sayang la kalau tak collect kan boleh juga beli buah dengan jajan Bonus ni selalunya setahun dua kali dalam bulan 3 dan 8 Pergi juga la ambik, malas nak simpan voucher nanti lupa nak guna, tanya sis kaunter tu boleh guna terus… Read More Rebate Voucher Aeon Jusco

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Tanda-tanda Resdong

  Kalau biarkan akan semakin teruk resdong ni, sebab dah ada tanda tanda mata gatal dan muka gatal jerawat tak yah cakap dah semakin teruk Habis muka naik jerawat teruk kena pantang makanan yang gatal macam seafood tu pastu x x x sambal belacan, betul kali ni memang dah kena pantang sungguh sunguh argggghhh! Tanda-tanda… Read More Tanda-tanda Resdong

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"