info, Kampung Halamanku

Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Khasiat pokok Mulberry? Ada ke yang pernah tengok pokok Mulberry dan buahnya? Kalau masak lagi merah gelap sebenarnya, try rasa mmmmm masam je lagi mungkin muda lagi Pokok Mulberry ni selain buahnya boleh dimakan daunya juga turut ada banyak kegunaan lebih kurang macam pokok bunga raya Buah Mulberry ni ada vitamin c danĀ  antioxidant /melambatkan… Read More Pokok Mulberry dan Khasiatnya

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Kampung Halamanku

Kelapa muda mengamit memori masa kecil

Makan isi kelapa guna sudu buatan sendiri, teringat kat arwah abah, buat sudu guna kulit kelapa tu Dah siap minum air kelapa, sebelum nak belah abah akan buat sudu guna kulit kelapa, feeling guna sudu kulit kelapa sangat best tak tahu nak ungkap dengan kata kata AllahuAkhbar indahnya memori masa kecil Bila abah tiada memori… Read More Kelapa muda mengamit memori masa kecil

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"