info, kecantikan, Kesihatan

Fungsi Bahagian Tapak Kaki Pada Tubuh Badan

Tahukah anda bahawa di bawah tapak kaki kita sebenarnya mempunyai titik titik yang berhubung dengan anggota dalaman seperti jantung, mata, sendi, tulang belakang, hidung dan kepala Titik ini dikenali sebagai titik akupuntur, terdapat 72 titik akupuntur di bawah tapak kaki Bahagian atas tapak kaki Sakit kepala Migrain Leguh leher dan bahu Resdung Masalah kulit seperti… Read More Fungsi Bahagian Tapak Kaki Pada Tubuh Badan

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
kecantikan, Kesihatan

Resepi Jus Detoks

Strawberry Carrot Secawan Air Strawberry dan Carrot satu cawan air kemudian blend sehingga hancur, kalau nak minum terus macam tu pun tak pe nak tapis pun tak pe Tak perlu letak gula sebab rasanya dah sedap manis dan masam Ikut saya terus minum tak perlu tapis dah, teguk dan telan chop baca la doa dulu… Read More Resepi Jus Detoks

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Tanda-tanda Resdong

  Kalau biarkan akan semakin teruk resdong ni, sebab dah ada tanda tanda mata gatal dan muka gatal jerawat tak yah cakap dah semakin teruk Habis muka naik jerawat teruk kena pantang makanan yang gatal macam seafood tu pastu x x x sambal belacan, betul kali ni memang dah kena pantang sungguh sunguh argggghhh! Tanda-tanda… Read More Tanda-tanda Resdong

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
kecantikan, Kesihatan, Resepi Jus Detoks

Resepi Jus Detoks Tembikai

IniĀ  resepi yang sebelumnya dalam tu ada tomato, carot dan anggur boleh refer Jus Detok Tomato Kali ni buat jus detoks ganti dengan tembikai tapi tembikai tu tak tapis pun, lagi sedap dan mengeyangkan Satu batang carot 6 biji anggur Tomato #Tiga bahan tu blend kemudian tapis Tembikai Tembikai blend kemudian terus campur tak perlu… Read More Resepi Jus Detoks Tembikai

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Cara Kempiskan Perut dengan Cepat

ini salah satu solution untuk kempiskan perut buncit sesuai untuk lelaki dan perempuan, Dari belajar memang guna losyen ni, bukan untuk kempiskan perut semata mata Boleh juga atasi kembung perut, angin dan yang paling best dapat melegakan sengugut yang teruk, Dari ekstrak pati halia menjadikan ianya sedikit panas berangin, sesuai bagi yang nak hilangkan lemak… Read More Cara Kempiskan Perut dengan Cepat

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"