info, kecantikan, Kesihatan, Resepi Jus Detoks

Jus Detoks Baik Untuk Kesihatan dan Kecantikan

  Nampak macam air oren kan tapi sebenarnya tidak, ini jus detoks dari buah buahan  dan sayur sayuran Selain sedap ianya baik untuk kesihatan kulit serta memberi tenaga, jika diamalkan setiap pagi sebagai breakfast Lebih sedap diminum dengan air batu, atau diletakan dalam frezzer sebelum diminum, bahan yang simple tanpa sesudu gula pun:- Bahan bahan… Read More Jus Detoks Baik Untuk Kesihatan dan Kecantikan

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
info, Kesihatan

Khasiat Pucuk Betik dan Bunga Betik

Betik ni dari buahnya yang masak/muda sampai ke akar dan pucuk memang boleh dimakan dan dijadikan ubat, kebiasaanya dikampung ramai telah menjadikan betik ini salah satu buah yang sangat bermanfaat untuk kesihatan Percaya atau tidak, pucuk betik mampu merawat darah tinggi, baik dalam penghadaman, airnya direbus dan diminum Bunga betik jantan agak besar berbanding bunga… Read More Khasiat Pucuk Betik dan Bunga Betik

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"
Kesihatan

Susu Wildan Tidak Berbau Hamis

Susu kambing Wildan Asli amalan pemakanan sunnah yang mempunyai banyak khasiat Susu kambing ni sebenarnya susu kedua terbaik selepas susu ibu Sangat sesuai untuk ibu hamil, berpantang/menyusu/anak usia setahun ke atas, pelajar dan orang dewasa/orang tua Try sekali mau berkali kali Tak berbau dan boleh minum setiap hari selalu saya akan ambil waktu pagi dan… Read More Susu Wildan Tidak Berbau Hamis

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"