Birthday

Cheese Kek Blueberry King

Sudah lama tekak ni tak merasa sebarang jenis kek, Sebelum ini berkobar-kobar nak buat kek sendiri, macam-macam resepi digooglenya ada  yang jadi dan adakala macam nak tak nak jadi kihkihhh.

Hari ini memaniskan tekak dengan manisan tapi sedap boleh tahan. W/pun hanya sekadar Kek yang beli di Kedai KING tapi ianya membawa seribu kemanisan buat kami berdua.

Meraikan seawal perkenalan kami dan kini dengan takdir dan ketentuannya kami sudah bergelar pasangan suami dan isteri.

Kek biasa-biasa sahaja tapi kemanisan kek ini harap boleh membawa kepada manisnya Alam Berumahtangga.

Sekali sekala dua kali dua kala, Tak salah rewardkan perhubungan agar dapat mengeratkan  lagi hubungan, kita berusaha kearah keharmonian rumahtangga dan mengharapkan apa yang diimpikan menjadi kenyataan suatu hari nanti.

Kalau jadi Ahli King lagi Best, dapat potongan harga yang sangat berpatutan dan yang paling best macam-macam ada cakap jer nak jenis apa. Angry bird, Keluang man jer tak der kot hehehhe!!

P/s: Rewardkan perhubungan dengan sesuatu! Tidak salah.

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

3 thoughts on “Cheese Kek Blueberry King

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *