Diy Items, info

Diy Bekas Kuih jadi Vase Bunga

Cantik boleh tahan bila diy bekas/balang kuih raya ni jadi vase bunga hidup/fresh flower

Anggaran tahan dalam 1 week lebih masuk dua minggu dah layu tapi sangat cantik dan sangat segar

Letak separuh air dalam vase tu baru letak bunga, gubah ikut citarasa mata anda sendiri bukan mata orang orang lain insyaAllah cantik

Dapat dua vase/pasu satu tu diy cawan yang tak guna jadikan juga vase

Bila tengok bunga segar ni mata pun jadi sangat segar dan fikiran lebih tenang dan mood akan bertukar jadi power

Bunga rose dah layu tapi boleh jadikan medium

aromatherapy seperti potpourri dengan sembur perfume, lagi kering bunga tu lagi bau wangi tu keluar

Try la sembur kat mana mana bunga kering dengan perfume, selamat mencuba!?

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

1 thought on “Diy Bekas Kuih jadi Vase Bunga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *