Diy Items

Diy Seluar Jeans Lama

Dalam almari dah tak muat nak simpan, nak kasi kat orang segan sebab dah pakai kan walaupun sekali dua kali je, pernah kami pakai tapi abang cakap tak yah la macam lelaki sayang pakai ahahhaa, dah tu tak kan nak simpan buat semak almari je

Size Jeans masa perut abang tak maju lagi now dah masuk size 33 nak ke 34😉

Abang pun dah start risau kata nak exercise baju tak muat seluar tak muat

Itu baru jeans, belum tengok yang slack abang punya, lagi i pening tak tahu nak letak mana, kalau beli box simpan tetap tak akan guna juga sebab memang tak muat so memang kena buat something??

Adakah nasib seluar Jeans abang ni akan sayang jadikan diy?

Casing Phone dari Seluar Jeans

Beg Jeans Handmade

Reben Jeans

Ikutkan badan tak sihat ni memang malas la nak diy diy ni, lagipun Mesin Jahit Mini dah rosak!! better bagi kat sesiapa tak pun carik carik buat kasi kesat je kan, ahahhaha abang jenis sayang barang kalau boleh nak simpan sampai bila bila, sentimental value la sangat

Heheheheh…kata kat abang padahal i pun sama, kain tudung bawal yang lama lama tu sayangnya nak buang, sebab dulu bukan senang nak dapat nak nak yang ada batu batu tu kan ahahhaha

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *