Domain

Domain dan Hosting dengan Service Serverfreak Bagus ke?

Setahun sekali akan dapat email dari pihak serverfreak?

inform pasal Domain dan Hosting ni!

Kenapa ye?

Banyak tanyalah pulak la ko ni Adik oii ( My manja name )
Dia orang  inform sebab Domain dan Hosting dan nak expired so tak reti reti ke nak bayar!

Apa itu Domain dan Hosting?

> The domain(s) listed below are going to exhttp://aziewan.com/domain-dan-hosting-serverfreak/pire in 60 days. Renew now
> before it’s too late

yes i know my domain will be expired coming soon

I think i want to upgrade domain and hosting

Can suggest/explain what suitable for my blog


Hi Azie,

> I recommend you upgrade package to cPanel Web Hosting- Semi-Pro Rm299/year exclude Gst, this package come with 1 free domain .com and free unlimited SSL.
Would you like to proceed?

?oooohh..

RM299 per year?

Please don’t proceed i don’t want to upgrade, maybe next next next year ?

Ahahahha cepat-cepat reply jangan proceed!
kira-kira memang tak mampu kita wak

Minta invoice dari dia orang
Now dah settled payment so renew untuk satu tahun


Tiap-tiap tahun memang hasil blog ni juga bayar Domain dan Hosting

tunggu maju sikit baru boleh upgrade ye InsyaAllah

Setakat ni masih lagi berpuashati dengan Service Serverfreak ni
so setia je la pada yang satu kan

Memang kita seorang yang setia wak,
kalau dah cinta, sayang dan kasih yang tu je la tak akan yang lain

tiba tiba ahahhaah

Walaupun kita tahu  kepentingan SSL ni tapi biarlah dulu, ada juga pihak serverfeak inform blog you kena ada SSL

SSL ni more to protect you data yang penting-penting, sekarang ni pun nak login pun pihak serverfreak ada kasi id for protection

Itu yang suka dengan service serverfreak ni so apa lagi jom try service dia orang

Siapa berminat boleh terjah Service Serverfreak untuk keterangan lanjut

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

2 thoughts on “Domain dan Hosting dengan Service Serverfreak Bagus ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *