Apabila Domain dan Hosting Nak Expired? Apa nak Buat?

Apabila Domain dan Hosting Nak Expired? Apa nak Buat?

Jawapannya senang siap duit dan bayar je full stop

Sebelum Domain terkatup cannot open so cecepat kami bayar hari ni, asyik bertangguh sampai nak expired sudah.

Domain

Ushar-ushar juga Hosting lain kot nak tukar angin tapi pala kami dok sakit plus cannot pk lebih-lebih, so setia dengan Serverfreak aje lah. Setakat ni service mereka ok bila email mereka cepat reply.

Today dah settle bayar RM151.47 termasuk GST untuk jangkamasa selama 1 year.

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *