iFlix- Sponsored by Samsung

Republish

Kami dapat melanggan secara percuma selama 6 bulan sponsored voucher dari samsung www.samsung.com/my/iflix

Best sebenarnya iflix ni sebab banyak movie, drama tv show, kartun boleh tonton

Tak rugi bagi sesiapa yag nak melanggan

 

Harga langganan iflix di Malaysia:-

Bulanan- RM10 – 5 peranti

Setahun RM96 (RM 8 sebulan) – 5 peranti

Harga Langganan Netflix:-

Bulanan SD – RM33

Bulanan HD- RM42 – 2 Peranti

Bulanan UHD- RM51- 4 peranti

iflixazie

iflixazie

Ada movie dan drama yang tak pernah tengok pun ada, kami dapat voucher selama 6 bulan so movie lama atau drama yang miss boleh tegok. Superman, Thor, Captain America, Iron Man banyak la yang tak pernah tonton lagi boleh tonton selama 6 bulan. Link ke PC, Laptop tak pun terus ke TV.

iflixazie

Apa itu iflix?

iflix ini sebenarnya Perkhidmatan penstriman siri TV dan filem, more detail boleh refer iflix

Bagi yang rasa berbaloi boleh la langgani sebab tak semua yang boleh pergi ke panggung wayang kan? dapat tengok movie lama-lama pun alright juga!.

Apa yang mempengaruhi pelanggan suka melanggani iflix ini? seraya berbaloi?

  1. Penapisan Rancangan
  2. Kualiti visual
  3. Sari kata
  4. Tontonan offline
  5. Aplikasi peranti pintar
  6. Pilihan peranti tontonan

Selamat Menonton…

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *