info, Kesihatan

Jerawat Cepat Hilang dengan Oxy 10

Stress betul dengan jerawat ni la, ada masa tu malas nak ambik pusing tapi haishh! makin menjadi jadi pula bila biarkan

Dah macam-macam guna tapi tetap nak naik juga la awak ni jerawat yang degil

Tak berani dah nak pakai produk skincare yang kat luar tu, now guna yang basic like pencuciĀ  muka dan krim je bedak pun tak guna sebab perasan jika guna bedak compact tu lagi naik jerawat

Ni cuba try test Oxy 10 acne pimple mediccation for stubborn Acne

Memang degil pun jerawat kami ni haishh! tension betul la.

Dengar macam hebat, hope dengan adanya oxy 10 mampu menyelesaikan masalah kulit wajah dengan tuntas

  • Membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat
  • Membantu menyerap minyak yang berlebihan
  • Mudah digunakan
  • Mengecutkan jerawat yang merah dan besar/bengkak
  • Membantu membebaskan liang liang tersumbat

Oxy 10 mengandungi 10% Benzoil Peroksida untuk merawat jerawat/akne degil sehingga mampu mengecut dan terus membunuhnya wow hebatnya?

Oklah bagi yang ada masalah dengan jerawat ni jangan rungsing try je cuba oxy 10 ni kot la sesuai dengan kulit wajah kita

Cara menggunakan oxy 10:-

  • Cuci muka dengan bersih dan keringkan
  • Goncang terlebih dahulu sebelum guna
  • Guna sekurangnya sekali sahaja atau dua kali sehari jika perlu
  • Guna sedikit sahaja pada jerawat

p/s:- Bagi yang mempunyai kulit yang agak kering better guna yang Oxy 5 je tau, sebab oxy 10 ni lebih kuat risau tak sesuai dengan kulit yang agak kering

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

1 thought on “Jerawat Cepat Hilang dengan Oxy 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *