Lagu Baru Khai Bahar ‘Luluh’

Tengok meletop pagi ni kat channel youtube, tersuka pula dengar lagu baru si Budak Khai Bahar ni, Wow wow 7 juta view

Teruja nak dengar sekali boleh tahan sedap dan Deep touch in my heart omputeh cakap hhiiiiih


Lirik Lagu ‘Luluh’ Khai Bahar

Sudah puas aku menangis lagi

Kau hadirkan mendung awan  yang kelam

Namun… ku kan tetap bisa bertahan

Secebis kasih yang telah kau beri

Kan ku simpan dalam memori indah

Tapi…. semuanya telah berakhir…

Aku tersungkur menunduk meraung…

Dan tiada siapa bisa merasakan

Oh sakitnya…. hati ini

Jika kau tak mampu memberiku senyum

Usah kau hadirkan dengan kedukaan

Oh.. Biarlah…. hidupku dengan cara ku


Secebis kasih yang kau beri

Kan ku simpan dalam memori indah

Tapi…. semuanya telah berakhir…

Aku tersungkur menunduk meraung…

dan tiada siapa bisa merasakan

Oh sakitnya…. hati ini

Jika kau tak mampu memberi ku senyum

Usah kau hadirkan dengan kedukaan

dan biarlah…. hidupku dengan cara ku

Sedia menghadapi apa yang akan tiba

Takkan berundur walau seketika

Aku.. terus berjalan mencari sinar baru….

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *