Diaries

Main Salji di Jepun / Hokkaido

Kenangan main salji di Hokkaido ( Sapporo ) menjadikan salah satu moment yang paling indah walaupun ianya tak pernah terlintas dalam hati dapat main salji, tapi inilah dinamakan rezeki Allah swt.

Allah menduga kita dengan pelbagai dugaan tapi pada masa yang sama DIA sentiasa memberi nikmat kepada kita cuma ada masa kita kurang bersyukur

Ampunkan” Aku” ada ketika terkeluh kesah tanpa sengaja

FOLLOW/SUBSCRIBE YOUTUBE AZIEWAN

Tak banyak ambil video sebab terlalu sejuk susah nak ambil dengan tangan yang bersarung tangan tapi yang paling rajin ambil video semestinya saya sebab fikir mana nak dapat lagi kenangan seperti ini kan. Tapi paling banyak gambar lah sebab semua snap cantik ka tak cantik ka semua ambil ahahahhahha

Masa heavy snow ada terambil video dua orang guys ni, takĀ  pasti mereka berdua pasangan atau adik beradik, saya perhati ja gelagat dia orang sambil ambil video comel pula mereka ni so buatlah video ala ala winter sonata main baling-baling snow heheheheh

FOLLOW/SUBSCRIBE YOUTUBE AZIEWAN

Comel kan gelagat dia orang berdua ni ala ala Choi Ji Woo dan Bae Yong Jun heroin dan hero dalam Drama Winter Sonata yang sangat sedih tu huwargggghhhhh kalau tengok banyak kali tak nangis tak sah ahahahhah

Sebenarnya kalau time salji memang cantik ja semua tempat, dalam video saya main salji tu sebenarnya belakang Jr Station Asahikawa tapi sebab salji tebal tu jadi sangat cantik teramat, saya siap berguling hikihksss. Video tu untuk tengok sendiri ja la sebab macam terlalu jakun pula ahahhahaha

Ok lah nanti kalau rajin saya buat lagi video tentang jepun ni tapi tulah kena warning dengan pihak youtube jangan guna lagu orangĀ  tau ahahahhah ya la ya la tak guna dah, kita nyanyi sendiri ja, tapi boleh pilih lagu dalam youtube beta tulah mana ada yang sedap dalam tu ahahahhaha.

Antara Hotel Sapporo TERBAIK di AGODA klik gambar di bawah

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *