Mee Goreng Telur Mata

Menu Breakfast En Abang bawa bekal pagi ni, request telur mata lebih, daging lebih mee pun lebih hope habis la nanti

Mee Goreng ni kalau pagi-pagi makan mau cepat nak melabur je, bukan apa mee ni ada campuran kapur jadi sesiapa

perut tak tahan boleh memulas

I ada gastrik tapi bedal je sekali sekala, rugi la tak makan sebab mee goreng i goreng sedap gilerzz

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *