Mesin Jahit Murah di Lazada

Alhamdulillah, mudah dan senang rupanya membeli di Lazada ni. Saya guna perkhidmatan ( COD ) Sampai barang baru bayar dan yang paling best tak ada charges penghantaran ( Free Delivery ). Sekiranya ada sebarang masalah boleh hantar semula ( Free Return ) dalam masa 14 hari.

Pertama kali membeli barang dari Lazada tidak mengecewakan sebab barang yang di pesan pun cepat sampai dan dalam keadaaan baik.

Mesin Jahit

Mesin jahit yang saya pilih dan beli ini dari jenis Global dengan harga RM169 dengan berat hanya 4.5kg.

Sangat mudah dan senang untuk digunakan oleh beginner seperti saya yang mana baru nak belajar dan cuba2. W/pun kecil banyak jenis jahitan selain jahitan lurus.

Apa keistimewaan Mesin jahit Global Machine GSM-505

  • Automatic thread rewind
  • Adjustable stitch width
  • Hand switch or foot pedal operation
  • 8 built-in stitch pattern
  • Hand Switch or foot pedal operation
  • Powered by AC or AAA batteries
  • Built in Sewing Light
  • Drawer Include
  • Sews Sleeves
  • Fast Cutting Function.

Accessories

  • 2x Thread Spools
  • 2x Metal Bobbins
  • 1x Needle
  • 1x Threader
  • 1x Foot Pedal
  • 1x AC Adaptor

Bagi orang yang baru nak berjinak dan belajar menjahit macam saya ni boleh la kan. Sakit sangat jari sebab baru-baru ni buat Beg jeans Handmade dengan jahitan tangan je.

Sebab itu ambil keputusan beli mesin yang simple dan comel ni.

Selain Jenis Global pelbagai jenis mesin yang basic dan juga mesin jahit tepi semua boleh di pesan di Lazada. Bagi yang tidak suka menunggu lama seeloknya pesan barang yang ada dalam stock.

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

9 thoughts on “Mesin Jahit Murah di Lazada

  1. hai syda, mesin jenis ni rasanya tak sesuai untuk kain yang tebal sangat, jeans pun saya try sangkut2 juga. tapi slow2 boleh kot.

    Mesin jahit ni sesuai untuk yang baru nak belajar asas menjahit.

      

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *