info

Rebate Voucher Aeon Jusco

Nasib baik la dok belek email lama ni minta collect voucher, ikutkan malas tapi  sayang la kalau tak collect kan boleh juga beli buah dengan jajan

Bonus ni selalunya setahun dua kali dalam bulan 3 dan 8

Pergi juga la ambik, malas nak simpan voucher nanti lupa nak guna, tanya sis kaunter tu boleh guna terus ke?

After 30 minute dah boleh guna voucher so beli buah ngan jajan dapat juga tambah barang dapur sikit sikit Alhamdulillah

Kalau point pulak boleh ambil ikut suka janji point kita mencukupi

Time sekarang ni pun ada sales sampai 31 september, sapa nak pulun point boleh shopping tapi kena pandai tengok ada masa harga kata promo hakikatnya sama je

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *