Reben dari Seluar Jeans

Mood rajin semalam berjangkit pada hari ini sehingga menghasilkan satu bag lagi dari seluar sukan saya sendiri, dan gambar di bawah adalah kain perca dari keratan jeans.

Dari perca kain jeans boleh menghasilkan tali untuk bag dan reben yang boleh diletakkan pada bag ikut kreativiti kita.

Raben dari Perca Kain

Senang dan sangat mudah untuk menghasilkan reben ini dari kain jeans ini. Sesiapa nak cuba boleh tengok cara-cara untuk buat raben di Youtube k.

Dua jenis bag dari dua jenis kain yang berlainan tapi sama jenis bentuk yang mudah dijahit dan cantik untuk digayakan ketika bersiar-siar.

Raben dari Seluar Jeans

Oklah masa nak beronline ni sekejap je ada, update semasa mood ada kan. Tengok esok kalau ada mood nak berselfie ketika mengayakan beg jeans ni. Mana tau betul2 nampak makin remaja diusia sekarang ni kan.

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

4 thoughts on “Reben dari Seluar Jeans

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *