Spaghetti Olio – San Remo

Baru-baru ni pi mall beli barang-barang kering top up apa yang tak ada kat dapur ni, ternampak Spagetti SAN REMO 500X2 Free Food Container

Food Container pun helok spaghetti pun dapat harga RM8.99

Spaghetti Seafood

Mmmm boleh la sedap masuk tekak sendiri. Pi search Resepi Spaghetti kat google pelbagai cara penyediaan ada tunjuk kat situ.

Boleh jadikan menu berbuka dan bersahur. Selalu sahur tak lalu nak makan yang berat-berat so boleh try spagetti ni.

p/s :- Demam dan batuk tak kebah lagi so harapan cepat sembuh dan boleh menjalani ibadah puasa dengan baik. Salam menyambut Ramadhan?

Tiada Rasa

Tiada Jiwa

Hai semua sudah bersiap sediakah kita

6.6.2016 Ramadhan tiba?

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"