info

Sunlight Pencuci Pinggan Mangkuk

Banyak banyak pencuci pinggan ini yang paling terkesan pada hati perasaan dari brand sunlight, mana tidaknya setitik dua titik dah bersih

Kalau jenis pinggan periuk belanga berminyak memang sukar nak basuh dengan minyak lendir tu kan, zipzap dengan sunlight dah bersih

Wangi pun wangi sunnlight ni, selalu kalau beli suka yang lemon tapi dah tak ada cuba lime hijau ni pula

Standart harga sunlight ni around RM 5 ke 6 lebih tapi i jenis kalau nampak harga RM4 lebih harga promo memang tak lepas peluang beli buat stock

Bagi sesiapa yang jenis ada alahan dengan sabun pinggan cuba guna yang ni kot la dapat elak dari menjadi teruk, macam saya jenis tangan kering dan ada alahan pada sabun

Pengalaman sendiri memang dah lama guna memang ok sangat tangan tak ada jadi alahan kering dan mengelupas

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *