Tips Dapur

Tips Hilang Bau Hanyir Telur

Tips tak berapa nak tips sangat tapi boleh share pada mereka yang tak tahu tu kan

Letak sedikit serbuk kunyit agar hanyir telur itu hilang

Satu lagi semasa kita pecahan telur, ada tak sesiapa yang perasan

kalau perasan la akan ada ketul-ketul putih,

ha! tu ikutkan kena buang, tak buang pun tak pe ikut sukahati kita

Kita yang nak makan kan ;)

Lepas raya ni tak lalu nak makan daging ayam dah so telur la menjadi santapan isi rumah dan isi perut

Selalu buat telur dadar suka kosong je, tanpa letak hirisan bawang atau lada

nak sedap kena letak la terasa keenakkannya sikit

Pernah suatu hari buat telur dadar konon acah-acah pro

sekali masa nak flip macam chef tu konon-konon habis melingkup kat lantai

spoil mood betul, tapi mood makan tak spoil bertambah nasi ada la 

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

2 thoughts on “Tips Hilang Bau Hanyir Telur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *