Aziewan.com

Vacuum Cleaner Murah! di Lazada

Baru-baru ni saya dan suami ada pergi satu MALL survey Vacum Cleaner ni, sebab sejak dua menjak di putih suka tidur atas karpet dan bulunya melekat la kat situ.

Bukan setakat karpet putih sekarang suka main guling-guling atas Kerusi L-Shape alkisahnya bulunya tertinggal kat kerusi tu.butterfly-vacuum-cleaner-1200w

RM 101.00
Before RM 186.00 , you save 46%

Oklah nak cerita pasal, Vacum Cleaner ni, pusing punya pusing satu MALL area rumah ni, suami sudah berkenan dengan satu jenama ni tapi harga dalam RM200 lebih. Suami dah angkat nak beli tapi saya cakap nanti la dulu.

Tergerak hati keesokannya dok belek-belek kat Website LAZADA ni. Amboii! murahnya Vacum Cleaner Butterfly.

  • 1 x Butterfly Vacuum Cleaner 1200W BVC9011
  • 1 x Flexible hose
  • 3 x Extension wands
  • 1 x Square brush nozzle
  • 1 x Master nozzle
  • 1 x User manual
  • 1 x Warranty card

Oklah dengan harganya, janji boleh sedut bulu kucing sudah. La ni kena hati2 dengan bulu kucing, buang sisa najis putih pun dah pakai mask hehhe.

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

13 thoughts on “Vacuum Cleaner Murah! di Lazada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *