Animal, Info Kucing

Video Kucing Comel

Assalamualaikum selamat pagi di pagi yang sejuk dingin ni, sekarang ni kita dah masuk musim hujan sehingga hujung march, berhati-hati semua kat mana kita berada ok

Terbelek gambar lama tertengok mak si cici ni, terindu dengan putih yang mana kucing pertama yang saya pelihara, saya adopted dari seorang blogger

Dalam gambar kat atas tu bapak n ibu cici(putih), time tu putih bawa balik konon nak tunjuk kat saya la, ni pakwe kita handsome tak? ok handsome sangat mak setuju jadi laki hang ahahhahahahah

Lepas tu haaaaa!!!!

hambek keluar  cici dan adik beradiknya ahahhahahahha, tak ingat berapa ekor anak si putih tapi, yang comelnya hanya 2 ekor dengan bulu ikut sibapak yang lain ikut maknya biasa2 je

Kat bawah ni cici masa kecik comel kan

Ni cico, sayang sangat kat dia sebab comel sangat kan, hilang atau dimakan binatang tak tahu la, belakang rumah ni tak yah cakap dengan   ular sawa biawak semua ada ahahahahha

Sekarang cici la dah besar tapi hidup berdikari keluar ikut suka hati, rasa nak balik dia balik rasa nak singgah tido rumah dia mai datang la meow meow minta makan

Nak tengok gelagat cici masa kecil dalam video comel sangat rasa nak kunyah kunyah too comel, sama  perangai dengan maknya(putih)masa kecik suka kacau ikan dalam Aquarium

Now  cici dah besar, boleh harap dah makan minum sendiri, berak sendiri mandi pun sendiri ahahhahahahahha lawak kan kan kan

Allahumma Yassir Wala tu'assir
"Share this"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *